Aanleg van alle soorten tuinen

Bent u van plan om een nieuwe tuin aan te leggen in Temse of omgeving? Geef dan zeker een seintje aan Groenzorg Geert Weyn. Deze tuinaannemer is gespecialiseerd in tuinaanleg en tuinonderhoud en gaat geen enkele uitdaging uit de weg.

Op maat van uw wensen

Voordat de werken starten, komt deze tuinaannemer ter plaatse en bespreekt hij uitvoerig wat uw precies verlangt van uw tuin. Op die manier krijgt u een service op maat. Nadien biedt hij de optie aan om uw tuin blijvend te onderhouden, zodat deze er steeds piekfijn uitziet.

Terrassen en opritten

Ook voor de aanleg van uw terrassen bent u bij Groenzorg Geert Weyn aan het goede adres, want niets is namelijk zo plezierig als een mooi terras in uw tuin. Die zwoele zomeravonden zullen nooit meer dezelfde zijn! Een mooi terras in een mooie tuin, dat is pas luxe.

Neem contact op voor meer info

Indien u vragen heeft, meer informatie wilt of een offerte wenst aan te vragen voor de aanleg van uw tuin in Temse, dan neemt u best contact op met Geert Weyn. Hij komt graag eens langs om uw nieuwe tuin te bespreken en alles op te meten. Daarna stelt hij een offerte op die geheel vrijblijvend en gratis is.