Aanleg en onderhoud van bedrijfstuinen

Eveneens voor mooie bedrijfstuinen in Temse en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Groenzorg Geert Weyn zorgt voor de volledige aanleg van uw bedrijfstuin, van A tot Z. Wij beseffen als geen ander dat een stijlvolle bedrijfstuin het perfecte uithangbord is naar uw klanten toe.

Zowel kleine als grote werken

Daarom is het belangrijk dat het onderhoud en de verzorging van uw tuin steeds op een perfecte manier gebeurt. Wij tekenen het plan, volledig naar uw wensen en noden, voeren alle grondwerken uit en leggen de tuin aan, waarbij wij speciale aandacht besteden aan een gedetailleerde afwerking.

Na de aanleg is het mogelijk de tuin verder door ons te laten onderhouden. Wij voeren zowel kleine als grote werken uit en kunnen éénmalig of volgens contract ingezet worden. Bij Groenzorg Geert Weyn uit Temse kunt u trouwens niet enkel terecht voor uw bedrijfstuin, maar bijvoorbeeld ook voor de omheining van uw bedrijfsterrein. Ook voor de aanleg van parkings en de uitwerking van het bedrijfsterrein bent u bij ons aan het juiste adres.

Vraag nu een offerte aan

Indien u vragen heeft, meer informatie wilt of een offerte wenst aan te vragen over de aanleg van een bedrijfstuin of onze andere tuinrealisaties, kunt u Groenzorg Geert Weyn uit Temse steeds contacteren via de contactpagina. Wij helpen u met plezier verder.