Voorbereidende grondwerken zijn in goede handen

Groenzorg Geert Weyn - Temse - Grondwerken Bent u een handige Harry die graag in de tuin werkt? Ziet u de aanleg van uw tuin als een uitdaging? Dan kunt u steeds op Groenzorg Geert Weyn beroep doen voor het uitvoeren van de voorbereidende grondwerken in Temse en omgeving.

Wij kunnen zo bijvoorbeeld ook de voorbereidende grondwerken uitvoeren die steeds vooraf moeten gaan aan de plaatsing van een zwembad. In samenspraak met u graven wij de gewenste lengte, breedte en diepte uit. Nadien werken wij samen met professionele zwembadbouwers, zodat u na afloop van de werken achterblijft met het zwembad van uw dromen.

Plaatsen van regenwaterputten

Bovendien zijn wij perfect in staat tot het uitgraven, plaatsen en installeren van regenwaterputten. Ook voeren we, indien gewenst, rioleringswerken uit. Zoals bijvoorbeeld het uitgraven, plaatsen en installeren van een afvoersysteem of rioleringssysteem voor uw woning.

Ook voor het nivelleren van uw tuin of bedrijfsterrein kan u een beroep doen op Groenzorg Geert Weyn. Wij bezitten de juiste machinerie en expertise om zulke werken tot een perfect einde te brengen.

Contacteer ons vandaag nog

Indien u vragen heeft, meer informatie wilt of een offerte wenst aan te vragen over onze grondwerken of andere tuinrealisaties, kunt u Groenzorg Geert Weyn uit Temse steeds contacteren via de contactpagina. Wij helpen u met plezier verder.