Professioneel en periodiek tuinonderhoud

Investeer in uw mooie bedrijfstuin en laat het tuinonderhoud in Temse en omgeving in handen van Groenzorg Geert Weyn. Deze tuinaannemer zorgt voor de volledige aanleg van uw bedrijfstuin. Zaakvoerer Geert Weyn beseft als geen ander dat een stijlvolle bedrijfstuin het perfecte uithangbord is naar uw klanten toe.

Zowel kleine als grote werken

Daarom is het belangrijk dat het onderhoud en de verzorging van uw tuin steeds op een perfecte manier gebeurt. Deze tuinaannemer tekent een plan uit, volledig naar uw wensen en noden, voert alle grondwerken uit en legt de tuin aan. Daarbij heeft hij speciale aandacht aan een gedetailleerde afwerking.

Periodiek of eenmalig tuinonderhoud

Na de aanleg is het mogelijk de tuin verder door dit tuinbedrijf te laten onderhouden. Zij voeren zowel kleine als grote werken uit en kunnen éénmalig of volgens contract ingezet worden. Bij Groenzorg Geert Weyn kunt u trouwens niet enkel terecht voor uw bedrijfstuin, maar bijvoorbeeld ook voor de omheining van uw bedrijfsterrein. Ook voor de aanleg van parkings en de uitwerking van het bedrijfsterrein bent u hier aan het juiste adres.

Vraag een offerte aan

Indien u vragen heeft, meer informatie wilt of een offerte wenst aan te vragen over de aanleg of tuinonderhoud in Temse, neem dan gerust contact op met Geert Weyn steeds. Hij helpt u met de glimlach verder.