Tuinaanleg en -onderhoud van a tot z

Beschikt u al over een plan om uw tuin aan te leggen? Dan kunt u nog steeds beroep doen op Groenzorg Geert Weyn voor de aanleg en het tuinonderhoud in Temse en omgeving, dat wij met veel plezier voor onze rekening nemen.

Voordat wij aan het werk gaan, komen wij ter plaatse en bespreken uitvoerig uw wensen en noden, zodat uw tuin er precies uitziet zoals u dit wenst. Nadien bieden wij de optie aan om uw tuin blijvend te onderhouden, zodat deze er steeds piekfijn uitziet.

Terrassen en opritten

Ook voor de aanleg van uw terrassen bent u bij ons aan het goede adres, want niets is namelijk zo plezierig als een mooi terras in uw tuin, waar u op zwoele zomeravonden bijvoorbeeld een tafel op kan plaatsen om buiten te eten. Een mooi terras in een mooie tuin, dat is pas luxe.

Vraag zeker naar onze diensten voor uw oprit. Een oprit aan uw huis is een groot gemak, zeker in vergelijking met de inspanning die het ons kost. Een oprit plaatsen is namelijk iets dat helemaal binnen ons vakgebied valt. Wij zorgen er voor dat u in een handomdraai de oprit van uw dromen hebt.

Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft, meer informatie wilt of een offerte wenst aan te vragen voor uw tuinonderhoud of andere tuinrealisaties, kunt u Groenzorg Geert Weyn uit Temse steeds contacteren via de contactpagina. Wij helpen u met plezier verder.